Welcome to Arma-Dillo.dk

Opret en bruger for at få fuld adgang til Arma-Dillo's hjemmeside. Når du har oprettet en bruger, vil du blive bedt om at tilknytte den til dit Teamspeak 3 UID, da vi synkroniserer vores ranks på TeamSpeak via forummet.

Når du har oprettet dig har du muligheden for at oprette en civil ansøgning og læse vores regler. Når din civil ansøgning er godkendt, vil du få adgang til det fulde forum, hvor du kan finde vores mods, lave politi/læge/bande ansøgninger og lignende.

Velkommen til Arma-Dillo.dk!

Sign in to follow this  
Followers 0
Poul Boje

Generelle FAQ

Generelle FAQ

Hvornår bruger vi hvad?

Et grundlovsforhør finder sted når en kriminel bliver taget på fersk gerning og den kriminelle skal fængsles. Han kommer så for en dommer som giver ham hans dom.

En retssag finder sted hvis en civil er utilfreds over en statsansat eller en virksomhed. Så hiver den civile ham/dem i retten hvor begge parter har mulighed for at fremlægge beviser og vidner.

Længere efterforskninger udført af bl.a. PET kan også ende ud i en retssag.

Har vi indflydelse på hvilken dommer og jury vi får?

Normalt vil i få tildelt en dommer og jury alt efter hvem der har tid. Såfremt vedkommende erklæres inhabil kan i få tildelt en ny.

Hvad skal jeg gøre hvis jeg er utilfreds med dommen?

Hvis du er utilfreds med dommen af din sag har du mulighed for at anke sagen. Du starter i byretten, så landsretten og til sidst højesteretten hans dom er det sidste ord i sagen.

Hvad hvis jeg taber retssagen?

Er du anklager vil du blive pålagt, at betale sagens omkostninger. Er du anklaget vil du modtage din straf og blive pålagt sagens omkostninger.

Hvad så hvis jeg vil anke sagen?

Taber du retssagen vil du, i samhør med din advokat, få 5 minutters betænkningstid, hvor I har mulighed for, at drøfte om I vil anke sagen. Vælger I at anke bliver sagen taget op af en dommer i en højere instans.Ender sagen i højesteret vil dette være det endelige resultat. Sagsomkostningerne vil ligeledes stige, da det regnes for en ny retssag.

Hvad hvis jeg ikke vil i retten?

Som udgangspunkt skal alle sager tages i retten, når det omhandler en mulig fængsling. I forbindelse med private søgsmål kan der indgås forlig. Sagen vil herefter blive trukket tilbage. Sagens omkostninger betales dog stadig.

 

Chain of command

Højesteretsdommeren

Landsretsdommeren

Byretsdommeren

Dommer elev

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0