Welcome to Arma-Dillo.dk

Opret en bruger for at få fuld adgang til Arma-Dillo's hjemmeside. Når du har oprettet en bruger, vil du blive bedt om at tilknytte den til dit Teamspeak 3 UID, da vi synkroniserer vores ranks på TeamSpeak via forummet.

Når du har oprettet dig har du muligheden for at oprette en civil ansøgning og læse vores regler. Når din civil ansøgning er godkendt, vil du få adgang til det fulde forum, hvor du kan finde vores mods, lave politi/læge/bande ansøgninger og lignende.

Velkommen til Arma-Dillo.dk!

Mikkel Kvist

Civil
 • Content count

  1340
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

546 Super populær

About Mikkel Kvist

 • Rank
  Legendarisk Dillo
 • Birthday 10/01/00

Recent Profile Visitors

12144 profile views
 1. Kære Mikkel Kvist

   

   

  Selv hvis du var stum og jeg var blind, ville vi stadig finde hinanden.

   

  Din elsket Plante Torben <3

  1. Mikkel Kvist
  2. Torben Petersen

   Torben Petersen

   Den største sorg i verden her er dog at miste den, man har kær

  3. Mikkel Kvist

   Mikkel Kvist

   Jaja, og biler kan flyve i Africa.

 2. må jeg godt mærke dine knæ? <3 ?

  1. Show previous comments  1 more
  2. Torben Petersen

   Torben Petersen

   jeg komm til din by og mærk din knæ ja

  3. Mikkel Kvist

   Mikkel Kvist

   Ordet sygdom er ikke klart defineret, men kan både være et sprogligt og et videnskabeligt begreb.

   Sygdom har altid været en del af menneskets historie og har til tider præget menneskeheden meget voldsomt. De ældste skriftlige beskrivelser af sygdom er mere end 4000 år gamle, men arkæologiske fund har vist tegn efter både polio og tuberkulose helt tilbage fra stenalderen [1].

   Helt tilbage til oldtiden har man forsøgt, at forklare hvorfor sygdomme opstod. Forklaringerne har skiftet meget igennem tiden, afhængig af kultur, tro og hvilken viden der var til rådighed. Forklaringsmodellerne kan deles i folkelige og videnskabelige. De folkelige sygdomsforklaringer er de forklaringer, som er alment accepteret i en befolkning. Fx er det alment kendt i vesten, at brugen af halstørklæde forebygger øvre luftvejsinfektioner. Videnskabelige sygdomsmodeller bruges indenfor forskning til at forklare empiriske observationer. Folkelige forklaringer er ofte dogmatiske og ændre sig kun over lang tid, mens videnskabelige modeller er dynamiske og ændre sig med ny viden. Nogle forklaringer kan være pseudovidenskabelige, hvilket vil sige, at man forsøger at underbygge den med videnskabelige begreber, men uden, at der er videnskabelig evidens for forklaringen. Dette ses hyppigt inden for alternativ behandling, men forekommer også inden for etableret medicin.

   Et nært beslægtet begreb er patologi, som betyder læren om sygdomme (naturvidenskabelig). Og i den naturvidenskabelige definition fortolkes sygdom som en medicinsk tilstand forbundet med specifikke symptomer og tegn. Sygdom kan opstå på grund af eksterne faktorer som fx en infektion, eller skyldes indre dysfunktioner som fx autoimmune sygdomme. Sygdom kan også forstås bredt som modsætning til sundhed, og kan opstå som følge af dårlig livsstil med rygning, overvægt og stress. Sygdom bliver ofte brugt om enhver tilstand, som er forbundet med smerte, diverse kropsforstyrrelser og sociale problemer.

   I den vestlige verden anvender de nationale sundhedssystemer typisk et af to klassifikationssystemer til at kategorisere sygdomme, hhv. DSM-IV og ICD-10; Danmark anvender sidstnævnte, hvorfor nedenstående liste er grupperet tilsvarende.

  4. Torben Petersen

   Torben Petersen

   Klamydia er den hyppigst forekommende seksuelt overførte sygdom i Danmark. Alene i 2011 blev 26.617 personer diagnosticeret med klamydia [1] og Sundhedsstyrelsen vurderer, at der i 2011 var cirka 50.000 borgere som blev smittet med klamydia, de resterende uden egentlig behandling. Den forårsages af bakterien Chlamydia trachomatis.

   Kvinder med klamydia kan overføre sygdommen til nyfødte børn. Smitten vil som regel vise sig i løbet af 3 uger i form af øjenbetændelse eller i sjældne tilfælde lungebetændelse.

   Betegnelsen klamydia kan også bruges om infektioner med andre bakterier i rækken Chlamydiae. Eksempelvis er Chlamydophila psittaci årsag til Psittacosis (papagøjesyge) og Chlamydophila pneumoniae til lungebetændelse.

 3. Hej Mikkel. Jeg har stadig ban for teamspeaken:)

   

   

  Hilsen Mikkel Balling:)

  1. Mikkel Kvist

   Mikkel Kvist

   Er du sikker ? 

    

   Prøv igen

  2. Mikkel Balling

   Mikkel Balling

   Jeg er unbannet nu mange tak for hjælpen god aften

    

 4. Hej ven. 

   

   

  Høre du har ondt i din hals.

   

  Jeg vil bare lige sige jeg håber du er okay!

   

  <3